Ну и я немножко натворил)
Всем привет!
У меня тут была неудачная попытка рассмешить вас, так что на этот раз я запилю более серьезный комикс. Простите за мой украинский, но на русском не было бы так эффектно. (скопируйте в гугл переводчик, если не знаете некоторые слова)
Мені пощастило, я бачив світ.
Я бачив величну туманність “Море пару” в Ів Онлайн
Але подих у мене перехоплює від спокійної величі “Джерела”
Я торкався каменів “Пазуристих гір” ВОВу та нічого не відчував, лише скелі “Щелепи Диявола” відповідали на мій дотик теплом місцевого сонця.
Розкіш Єлізіуму Айону вразила мене, та мені більше до вподоби затишна краса верфі “Блеквуд”.
Я спускався в найкрасивіші “печери Вічності” Перфект Ворлду, та вони не зачаровуют так як “Обеліски лави” у вулканічних печерах.
Я був у замку “Аден” Линейдж 2, але справжню міць я відчуваю в суворих вежах Покинутого Аванпосту.
Мені було цікаво у “Перевалі” Ворлд оф Танкс, та я був просто приголомшений побачивши стародавні руїни на орбіті планети Тар
Мене охоплювали теплі води “Сьомого дна” Аллодів Онлайн, та лише “Льодяний риф” наповнює мене енергією вічної молодості.
Я бачив ще багато чого, але я люблю УКРАЇНУ.
І вірю ви теж її любите
.
З.Ы. Оригиналы роликов, если вдруг кому то интересно :
http://www.youtube.com/watch?v=hfT9t0l-jJ4
Всем привет!
У меня тут была неудачная попытка рассмешить вас, так что на этот раз я запилю более серьезный комикс. Простите за мой украинский, но на русском не было бы так эффектно. (скопируйте в гугл переводчик, если не знаете некоторые слова)
29458603.jpg
Мені пощастило, я бачив світ. white-background.jpg
Я бачив величну туманність “Море пару” в Ів Онлайн Копия white-background.jpg
Але подих у мене перехоплює від спокійної величі “Джерела” Копия (2) white-background.jpg
Я торкався каменів “Пазуристих гір” ВОВу та нічого не відчував, лише скелі “Щелепи Диявола” Копия (3) white-background.jpg відповідали на мій дотик теплом місцевого сонця.
Розкіш Єлізіуму Айону вразила мене, та мені більше до вподоби затишна краса Копия (4) white-background.jpg верфі “Блеквуд”.
Я спускався в найкрасивіші “печери Вічності” Перфект Ворлду, та вони не зачаровуют так як Копия (5) white-background.jpg “Обеліски лави” у вулканічних печерах.
Я був у замку “Аден” Линейдж 2, але справжню міць я відчуваю в суворих вежах Покинутого Аванпосту. Копия (6) white-background.jpg
Мені було цікаво у “Перевалі” Ворлд оф Танкс, та я був просто приголомшений побачивши стародавні руїни на орбіті планети Тар Копия (7) white-background.jpg
Мене охоплювали теплі води “Сьомого дна” Аллодів Онлайн, та лише “Льодяний риф” Копия (8) white-background.jpg наповнює мене енергією вічної молодості.
Я бачив ще багато чого, Копия (9) white-background.jpg але я люблю УКРАЇНУ.
І вірю ви теж її любите Копия (10) white-background.jpg
Копия (11) white-background.jpg.
З.Ы. Оригиналы роликов, если вдруг кому то интересно :
http://www.youtube.com/watch?v=hfT9t0l-jJ4
не все поймут, не все оценят…
Нарисуем картину,устроим конкурс живописи.
Бывших фанатов звездных войн не бывает
хорошая идея для поделок ребёнку в садик ))
ну и контрольный
круто! оборжался ))
Пафотошопим ) глядя на других захотелось оригинальную подпись заиметь
она ещё не закончена
Бывших фанатов звездных войн не бывает
кстати, у меня тут скрин завалялся один
не знаю, как это назвать, но я сделал без фотошопа…
только немножко корректировал
эм… вроде можно отредачить сообщение, но тут у меня 100% был фотошоп.
Типичное бзс…